Startlocaties Toertochten

Hoe leuk zou het zijn om met je vrienden vanaf een plaats bij jou in de buurt naar Dutch Motorcycle Festival te gaan? Dat dachten wij ook! Daarom organiseerden we toertochten vanuit verschillende plaatsen door het land, powered by MotoPlus

Er waren verschillende startlocaties, zie hieronder. Daar werd je ontvangen met koffie om vervolgens met z'n allen te vertrekken naar het festivalterrein. Een perfecte start van de festivaldag! De ritten waren geconfigureerd door TomTom.

Toertochten - Dutch Motorcycle FestivalBrabant Motors Grave

Brabant Motors Grave – dé specialist in Triumph motoren. Je bent bij ons aan het goede adres voor aankoop van nieuwe of tweedehands Triumphs, onderhoud, inkoop, technisch advies, tuning, onderdelen, accessoires, gadgets & customizing. Je bent van harte welkom: kijk rond in onze showroom of werkplaats, de koffie staat voor je klaar!Toertochten - Dutch Motorcycle FestivalBrouwer Motorsport

We zijn een dynamisch bedrijf dat al jaren actief bezig is in de motorwereld. Al jaren zijn wij exclusief dealer van Husqvarna en KTM specialist. Maar dat wil niet zeggen dat wij geen andere merken verkopen, integendeel zelfs. Ook zijn wij de ECHTE motorkleding outlet van Nederland, bij ons vind je echte koopjes.

Toertochten - Dutch Motorcycle FestivalMotorkledingshop De Watertoren

Motorkledingshop De Watertoren is een leuke motorkledingshop in het midden van het land(Zeist). Wij zijn gespecialiseerd in motorkleding, helmen, laarzen en accessoires.

Toertochten - Dutch Motorcycle FestivalMotoport Leek

MotoPort Leek is dealer van Yamaha Kawasaki Suzuki Aprilia Moto Guzzi en Piaggio. Verder een zeer uitgebreid kleding assortiment met alle bekende kleding merken. Complete service plaats en een schade afdeling.

Toertochten - Dutch Motorcycle FestivalMotoport Almere

MotoPort Almere, een jonge motorzaak vóór en dóór enthousiaste motorrijders gerund! Officieel dealer van BMW en Suzuki motorfietsen en altijd minimaal 40 gebruikte motorfietsen in huis van alle merken. Door eigen ervaring zijn we specialist in motorkleding, accessoires, navigatiesystemen en communicatie apparatuur. Ons team deelt graag met jou onze passie!

Motoshare - Dutch Motorcycle FestivalMotoshare

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren delen binnen een hechte community. Zo kun je via de website voordelig & persoonlijk een grote variatie motoren huren, direct bij particuliere eigenaren. Heb je zelf een motor? Verhuren is veilig en all-risk verzekerd door OHRA. Rijd je met ons mee naar het Dutch Motorcycle Festival? Koffie staat voor je klaar op ons kantoor in hartje Jordaan in Amsterdam.

Toertochten - Dutch Motorcycle FestivalMotorcentrum Emmeloord

Motorcentrum Emmeloord is al meer dan 25 jaar uw Honda dealer in Flevoland. Uiteraard verkopen wij alle merken motoren, nieuw en gebruikt. Ook voor vakkundig onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Onze winterstalling is uniek in Nederland. Motorcentrum Emmeloord, waar goede service gewoon is!


Toertochten - Dutch Motorcycle FestivalVan de Kuinder

Van de Kuinder Motoren is een van de oudste motorzaken van Nederland. Een familiebedrijf met een lange traditie van service. Wij geven u graag informatie over alle modellen van Yamaha, laten u de nieuwste motorkleding, helmen, laarzen en handschoenen zien in onze uitgebreide kledingshop. In ons moderne en bereikbare pand aan de rand van Hilversum kunt u ook terecht voor gebruikte motoren, onderhoud, reparaties en montage van accessoires en motorverhuur. www.vandekuinder.nl


Toertochten - Dutch Motorcycle FestivalVan Hoeijen Motoren

Van Hoeijen Motoren het vertrouwde adres voor alles van en voor uw motor. Wij zijn gevestigd in Achterveld (een dorp gelegen nabij Amersfoort). Nog een echt familiebedrijf altijd rechtstreeks contact met de klant. U wensen zullen wij in overleg met u zo goed mogelijk uit voeren.


Toertochten - Dutch Motorcycle FestivalWaypoint

WayPoint is het adres voor navigatie en communicatie op de motor. Specialisten die weten waar ze over praten en altijd een passende montage oplossing voor jouw motor. Met 7 vestigingen in Nederland is er altijd een locatie bij je in de buurt. WayPoint, als de route het doel is.

 

 

 

 

TomTom - Toertochten

 

 

 

 

Dutch Motorcycle Festival - Toertochten