Dutch Motorcycle Festival

Testritten, gave stunts, jouw favoriete motormerken en goede muziek zijn natuurlijk de hoofdingrediënten van ons mooie festival. Maar verwacht nog veel meer! Denk aan de gaafste shows, veel spektakel, kinderactiviteiten, de lekkerste foodtrucks, super veel motoren en tourtochten vanuit alle windstreken! Want wat is er leuker dan hét motorfestival van Nederland beginnen met een prachtige tocht waaraan heel veel motorrijders meedoen. Samen in colonne naar het festivalterrein; Vliegveld Twenthe in Enschede. Dutch Motorcycle Festival is er natuurlijk ook voor alle fans die nog geen rijbewijs hebben. De instructeurs van BOVAG staan klaar voor je eerste rijles!

Hou onze Facebookpagina en onze website in de gaten; we nemen je mee op onze reis en maken hier iedere week nieuwe programma-items en onze line-up bekend. En geloof ons; dat zullen er veel zijn! En omdat we dit festival voor jullie maken, willen we natuurlijk ook weten wat jij wilt zien. Wat kan volgens jou echt niet ontbreken op een ultiem motorfestival? Laat jouw weergaloze creativiteit de vrije loop en vertel het ons via social media, mail of ansichtkaart, dan gaan wij ermee aan de slag! En nog leuker; het meest originele idee belonen we!

Muziek

The Heinoos, The Originals, STOOT!, Hul nest Jansen and many more to come. Zij zorgen op DMF voor fijne deuntjes, bekende hits en gouwe ouwe. Meer weten over de bands?
Lees verder »

Ibus nis aribus excepeles int voluptatum, tem. Nem quiat. Itat et qui doles derchic test unducienit, ut mi,Ibus nis aribus excepeles int voluptatum, tem. Nem quiat. Itat et qui doles derchic test unducienit, ut mi,Ibus nis aribus excepeles int voluptatum, tem. Nem quiat. Itat et qui doles derchic test unducienit, ut mi,

Bovag

Elk jaar is BOVAG Try the Bike een enorm succes op MOTORbeurs Utrecht. Daarom zijn ze er ook bij op DMF! En dat is natuurlijk ook logisch, want zo pak je gelijk je eerste motorrijles mee! Inschrijven, opstappen en rijden, zo simpel is het. Doe je mee?
Custom Bike Show

Geen Dutch Motorcycle Festival zonder prachtige motoren. Bekijk de gaafste customs tijdens de Custom Bike Show!

Heb jij een geweldige custom bike in de schuur staan? Meld hem dan aan voor de show! Als je fiets genomineerd is, mag je hem niet alleen tentoonstellen op het Dutch Motorcycle Festival, maar krijg je van ons ook nog een gratis toegangskaartje.

Meedoen? Stuur een mailtje met foto en toelichting waarom jouw motor het mooist is naar: info@dutchmotorcyclefestival.nl


Shows

Die geweldige streep asfalt op Vliegveld Twenthe leent zich natuurlijk voor geweldige shows en spektakel. We verklappen nog niks, maar het belooft fantastisch te worden!

Kids

Ook voor de jongste motormuizen is er van alles te beleven op het Dutch Motorcycle Festival. Zo zijn er miniquads van Quadcentrum Van der Ham en minibikes van Race Kids waar kids een parcours op kunnen afleggen. Hoe leuk is dat?! Ziet jouw zoon of dochter een ritje op een minibike wel zitten? Hij of zij moet tussen de 6 en 12 jaar oud zijn en dichte schoenen aan hebben. Op slippers een rondje rijden is namelijk helaas geen goed idee. 

Voor nog meer kidsactiviteiten; hou deze website in de gaten.

 

 

 

Toertochten

De ultieme motordag begint natuurlijk met een prachtige rit met al jouw motorvrienden. Dus dat hebben we voor je geregeld! Vanuit heel het land zijn er startpunten van waaruit jij kunt aansluiten op weg naar Vliegveld Twenthe.

Ben je benieuwd naar de startlocaties? Die vind je hier. En wil je aanmelden voor de toertocht? Klik hier.

 

 

 

Deelnemers

Om ons motorfeestje compleet te maken, zijn er heel wat deelnemers die je hun laatste producten en handige snufjes willen laten zien. Natuurlijk kun je die ook gelijk kopen op het event! Mooie leren jassen en vesten van EMZ Ledermode, of gave shirts en sweats van Axeton Clothing, zonnebrillen van Dukato of motorkleding van De Watertoren; het is er allemaal!Globe of Speed

Wat betreft spektakel zit het wel goed op Dutch Motorcycle Festival. Want we hebben de Globe of Speed geregeld! Het gas gaat erop in een bizarre show waarin motoren rakelings langs elkaar schieten in een ijzeren ronde kooi. 

Het kan zijn dat je de Globe wel eens hebt gezien op MOTORbeurs Utrecht, maar nu staan ze dus ook op DMF!Doe mee aan een trialclinic

Altijd al eens op een trialmotor willen rijden, maar is het er nog nooit van gekomen? Grijp dan je kans op DMF, want Nonstop Motoren is er met een heel stel trialmotoren voor een korte clinic. Met hun passie en liefde voor de motorsport doen zij hun best om de trialsport meer bekendheid te geven. 

Tijdens DMF kun je je inschrijven en gratis opstappen op een trialmotor. Je krijgt daarbij 1 op 1 begeleiding van de professionals van Nonstop Motoren. Neem wel je rijbewijs mee.