The Heinoos High Energy & Rock 'n Roll

Voor iedereen die herkenning wil, maar toch de pure rauwheid van een echte Rock n Roll band wil voelen. We proudly present: The Heinoos! Rock en pophits uit jaren 60 tot en met het heden worden in een moordend tempo voorgeschoteld in een eigen pittig Heinoos-jasje!

De band tourt al 16 jaar non-stop door heel Nederland. Je kent ze van de Zwarte Cross, FestyLand, Nijmeegse Vierdaagsefeesten, Oerol, TT Festival Assen en heel, héél veel tentfeesten!

Alvast wat zien? Check de video hier »

The Originals

The Originals spelen op DMF! De mannen, die echt alles op verzoek spelen, staan bekend om hun 100% interactieve shows. Verzin een liedje, vraag het aan en The Originals spelen het direct.

Je kent ze van De Coen & Sander Show op Radio 538 en Strandfestival ZAND, 538Live XXL, De Vrienden van Amstel Live, Stöppelhaene en de Nijmeegse Vierdaagsefeesten.

Alvast wat zien? Check de video hier »

 

STOOT

De beste hits van nu, grote hits van toen, dat is STOOT!  Ze speelden al op Paaspop, Palm Parkies en vele andere grote festivals en nu dus ook op Dutch Motorcycle Festival.

Alvast wat zien? Check STOOT! hier »

 

 

 

 

 

Hul nest Jansen

Idioten, verbonden in naam & muziek. Hul Nest Jansen? A runnin’ gag! In 2009 opgericht in Vaesheim (Vessem N-Br) door Job & Marc Jansen, aangevuld met drummer Wilbert Jansen en Bassman Jan Hermans.

Hoogtepunt: Nür für Deutschlandtour 2016. Focus: Lol en publiek vermaken: Thats it. Repertoire: Abba, jawel Abba t/m de Texas blues van ZZ-top.
Simone FM Stage

Simone FM is er ook bij op DMF. Zij zenden de hele dag live uit en draaien de lekkerste pop/rock hits vanaf het Simone FM Stage. En ze trekken ook nog een blik bekende artiesten open.

Ze nemen Eve McKing mee, net als Voltage. Binnenkort maken we nog meer namen bekend.