The Heinoos High Energy & Rock 'n Roll

Voor iedereen die herkenning wil, maar toch de pure rauwheid van een echte Rock n Roll band wil voelen. We proudly present: The Heinoos! Rock en pophits uit jaren 60 tot en met het heden worden in een moordend tempo voorgeschoteld in een eigen pittig Heinoos-jasje!

De band tourt al 16 jaar non-stop door heel Nederland. Je kent ze van de Zwarte Cross, FestyLand, Nijmeegse Vierdaagsefeesten, Oerol, TT Festival Assen en heel, héél veel tentfeesten!

Wat horen? Check de video hier »

The Originals

The Originals speelden op DMF! De mannen, die echt alles op verzoek spelen, staan bekend om hun 100% interactieve shows. Verzin een liedje, vraag het aan en The Originals spelen het direct.
Je kent ze van De Coen & Sander Show op Radio 538 en Strandfestival ZAND, 538Live XXL, De Vrienden van Amstel Live, Stöppelhaene en de Nijmeegse Vierdaagsefeesten.

The Originals zien spelen? Check de video hier »

STOOT

De beste hits van nu, grote hits van toen, dat is STOOT! Ze speelden al op Paaspop, Palm Parkies en vele andere grote festivals en nu kunnen ze Dutch Motorcycle Festival dus ook toevoegen aan het lijstje.

Check STOOT! hier »

 

 

 

 

 

Hul nest Jansen

Idioten, verbonden in naam & muziek. Hul Nest Jansen? A runnin’ gag! In 2009 opgericht in Vaesheim (Vessem N-Br) door Job & Marc Jansen, aangevuld met drummer Wilbert Jansen en Bassman Jan Hermans.

Hoogtepunt: Nür für Deutschlandtour 2016. Focus: Lol en publiek vermaken: Thats it. Repertoire: Abba, jawel Abba t/m de Texas blues van ZZ-top.

 

 

 

Simone FM Stage

Simone FM was er ook bij op DMF. Zij zonden de hele dag live uit en draaiden de lekkerste pop/rock hits vanaf het Simone FM New Talent Stage. Daarnaast trokken ze ook nog een blik bekende artiesten open.

Hieronder de hele lijst met artiesten die je kon vinden op het Simone FM New Talent Stage.

 

Assorted Travellers

Assorted Travellers stond op het Simone FM New Talent Stage. 

De band haalt inspiratie in traditionele country en folk stijlen. De laatste EP Rustler’s Moon werd geproduceerd door Tim Knol en gemastered door Ray Kennedy (oa Steve Earle, Waylon Jennings) in Nashville, Tennessee. Songs met een country-hart geïnspireerd door Woody Guthrie, The Seeger Sessions en de geschiedenis van het Amerikaanse Westen.

 

Lars Koehoorn

Lars Koehoorn (1997) is een jong aanstormend popartiest uit het Groningse Winschoten met een diepe karakteristieke heldere stem. Met zijn looppedal creëert hij als het ware een one-man-band waarmee hij mooie nummers schrijft en ook de meest bijzondere covers creëert. 

Lars Koehoorn is onder andere bekend van Radio 538, Radio 2 en 3FM. Met 'Home' en 'Bring It on' vergaart hij nationale bekendheid. Natuurlijk komen deze songs ook voorbij in zijn 'Loopshows', waarin hij, zelfs in zijn eentje met zijn gitaar, ieders aandacht pakt en niet meer loslaat.

Yellow Pearl

Yellow Pearl is opgericht in 2002, de naam is ontleend aan de gelijknamige song van Phil Lynott, frontman van Thin Lizzy. Na een verblijf van 5 jaar in de VS besluit zanger/componist/drummer Emiel Pijnaker samen met zijn vrienden Robert E. James (Emiel Goedkoop), Viktor Beekman, Myrrdin Hoogenraad en Raymond Oostenrijk een band te starten. Vanaf het begin wordt er hard gewerkt aan eigen repertoire, een mix van pop, soul en rock. Al snel sluit drummer Guzz Genser (Wild Romance) zich bij de band aan. Er volgt een periode met veel optredens, waarin Yellow Pearl zich ontwikkelt tot een geoliede live band. Na de oprichting zijn een aantal bandleden vertrokken en vervangen. In 2005 maakt bassist Raymond Oostenrijk plaats voor Sander Keuls. Ook Myrrdin Hoogenraad heeft de band verlaten. Hij heeft plaats gemaakt voor een enthousiaste, bevriende gitarist, Hendrik de Vries.

In de herfst van 2017 zal de band de volgende single uitbrengen. Yep, … Yellow Pearl will keep on rolling!!

The Overslept

The Overslept is een Nederlandse pop rock band uit mediahoofdstad Hilversum, bestaande uit jeugdvrienden Sem Jonkhout (zang), Tommy van der Leer (bas), Daniël van den Brink (drums) en Délano Ladurner (gitaar).

The naam ‘The Overslept’ komt uit een scène uit de cultfilm Back To The Future. Net zoals in de film probeert The Overslept verbanden te leggen tussen het heden en het verleden, in dit geval door traditionele pop punk op een hedendaagse manier te vertolken. “Verleden en toekomst, dat is voor ons een rode draad. Niet alleen in de muziek, maar bijvoorbeeld ook in onze teksten, die gaan over dingen die we hebben geleerd van het verleden maar ook over waar we heen willen in de toekomst.”

Eve McKing

Met haar heldere en stevige stem weet Eve McKing de harten van ieder publiek te stelen. Of dat nou in een lokale pub is of in een uitverkocht stadion. Eve brengt een combinatie van goed mee te zingen popnummers, country en stevige rock nummers.

Eve, die eigenlijk de naam Yvon Mocking draagt, is vastbesloten om haar doel te bereiken: een van de weinige vrouwelijke artiesten zijn die het Alpha stage rockt op Lowlands.  

 

 

Voltage

Voltage, in 2011 opgericht door frontman Dave Vermeulen, is een 70’s rock band uit de regio Eindhoven. De band bestaat uit 4 bebaarde, woeste mannen. Dave, Gijs, Bob en Bart laten zien hoe rock ’n roll gespeeld dient te worden.

Geïnspireerd door bands als Status Quo, Rolling Stones en ZZ top zetten de brabanders een energieke mix van strakke shuffles en southern rock neer.

 

 

 

 

Kira Dekker

Kira Dekker is een singer/songwriter uit Groningen. Van jongs af aan speelt muziek een hele belangrijke rol in haar leven, al komt de interesse voor het zelf maken van muziek pas als ze zestien is en van haar opa gitaar leert spelen. Na haar eerste gitaarles van opa is ze eigenlijk nooit meer gestopt met spelen. 

Nadat ze klaar was met school geeft ze zich op voor De Beste Singer/Songwriter van Giel Beelen. Uiteindelijk schopt Kira het tot de laatste 7 kandidaten van het programma.

Toycar Taxi

Toycar Taxi is een vier-mans poprock slagschip zonder genade. Met hun energieke liveshows, onverklaarbaar strakke songs en Facebook-vlogs zijn ze in 2016 omgedoopt tot constant accelererende wals. Toycar Taxi is klaar om te gaan.

 

 

 

 

 

Three of a Kind

Stomende rock, opzwepende rock-’n-roll en vuige pop. Dat is het minste wat je kunt verwachten van de gangmakers van Three of a Kind. Ze gaan van de jaren ’50 en zijn rock-’n-roll, naar de classic rock van de jaren ’60; van Duitse schlagers naar Hollandse meezingers. Bij Three of a Kind weet je een ding zeker, een feestje is gegarandeerd.

De mannen van Three of a Kind waren in februari ook al op MOTORbeurs Utrecht, dus een optreden op Dutch Motorcycle Festival konden ze natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan.