The Heinoos High Energy & Rock 'n Roll

Voor iedereen die herkenning wil, maar toch de pure rauwheid van een echte Rock n Roll band wil voelen. We proudly present: The Heinoos! Rock en pophits uit jaren 60 tot en met het heden worden in een moordend tempo voorgeschoteld in een eigen pittig Heinoos-jasje!

De band tourt al 16 jaar non-stop door heel Nederland. Je kent ze van de Zwarte Cross, FestyLand, Nijmeegse Vierdaagsefeesten, Oerol, TT Festival Assen en heel, héél veel tentfeesten!

Alvast wat zien? Check de video hier »

The Originals

The Originals spelen op DMF! De mannen, die echt alles op verzoek spelen, staan bekend om hun 100% interactieve shows. Verzin een liedje, vraag het aan en The Originals spelen het direct.
Je kent ze van De Coen & Sander Show op Radio 538 en Strandfestival ZAND, 538Live XXL, De Vrienden van Amstel Live, Stöppelhaene en de Nijmeegse Vierdaagsefeesten.

Alvast wat zien? Check de video hier »

STOOT

De beste hits van nu, grote hits van toen, dat is STOOT!  Ze speelden al op Paaspop, Palm Parkies en vele andere grote festivals en nu dus ook op Dutch Motorcycle Festival.

Alvast wat zien? Check STOOT! hier »

 

 

 

 

 

Hul nest Jansen

Idioten, verbonden in naam & muziek. Hul Nest Jansen? A runnin’ gag! In 2009 opgericht in Vaesheim (Vessem N-Br) door Job & Marc Jansen, aangevuld met drummer Wilbert Jansen en Bassman Jan Hermans.

Hoogtepunt: Nür für Deutschlandtour 2016. Focus: Lol en publiek vermaken: Thats it. Repertoire: Abba, jawel Abba t/m de Texas blues van ZZ-top.
Simone FM Stage

Simone FM is er ook bij op DMF. Zij zenden de hele dag live uit en draaien de lekkerste pop/rock hits vanaf het Simone FM New Talent Stage. En ze trekken ook nog een blik bekende artiesten open.

Hieronder de hele lijst met artiesten die je kunt vinden op het Simone FM New Talent Stage.

 

Assorted Travellers

Assorted Travellers staat op het Simone FM New Talent Stage. 

De band haalt inspiratie in traditionele country en folk stijlen. De laatste EP Rustler’s Moon werd geproduceerd door Tim Knol en gemastered door Ray Kennedy (oa Steve Earle, Waylon Jennings) in Nashville, Tennessee. Songs met een country-hart geïnspireerd door Woody Guthrie, The Seeger Sessions en de geschiedenis van het Amerikaanse Westen.

 

Lars Koehoorn

Lars Koehoorn (1997) is een jong aanstormend popartiest uit het Groningse Winschoten met een diepe karakteristieke heldere stem. Met zijn looppedal creëert hij als het ware een one-man-band waarmee hij mooie nummers schrijft en ook de meest bijzondere covers creëert. 

Lars Koehoorn is onder andere bekend van Radio 538, Radio 2 en 3FM. Met 'Home' en 'Bring It on' vergaart hij nationale bekendheid. Natuurlijk komen deze songs ook voorbij in zijn 'Loopshows', waarin hij, zelfs in zijn eentje met zijn gitaar, ieders aandacht pakt en niet meer loslaat.

Yellow Pearl

Yellow Pearl wordt eind 2002 opgericht door Emiel Pijnaker. Samen met zijn Apeldoornse muzikale kameraden Robert E. James, Myrddin Hoogenraad, Raymond Oostenrijk en Viktor Beekman wordt in hoog tempo gewerkt aan een knallend en gevarieerd repertoire, dat zich laat omschrijven als een catchy combinatie van rock, pop en soul. Het debuutalbum ‘the Rebel in You’, opgenomen met ex-Within Temptationdrummer Stephen van Haestregt achter de knoppen, wordt eind 2006 uitgebracht. Na succesvolle single ‘See You Again’, een vol tourschema door het land en promotie op radio en tv wordt in 2008 een pauze ingelast.

Nu, in 2017, wordt ‘For you and me’ nog steeds met regelmaat gedraaid op grote nationale radiostations, waaronder NPO Radio2, 3FM en radio538. Bloed kruipt waar het niet gaan kan: daarom keert Yellow Pearl in 2017 terug met de See You Again Tour 2017. Yellow Pearl-nieuwe stijl betekent niet alleen dat leadzanger Emiel vanaf nu ook de drums voor zijn rekening neemt; er wordt natuurlijk ook hard gewerkt aan nieuw materiaal.

The Overslept

The Overslept is een Nederlandse pop rock band uit mediahoofdstad Hilversum, bestaande uit jeugdvrienden Sem Jonkhout (zang), Tommy van der Leer (bas), Daniël van den Brink (drums) en Délano Ladurner (gitaar).

The naam ‘The Overslept’ komt uit een scène uit de cultfilm Back To The Future. Net zoals in de film probeert The Overslept verbanden te leggen tussen het heden en het verleden, in dit geval door traditionele pop punk op een hedendaagse manier te vertolken. “Verleden en toekomst, dat is voor ons een rode draad. Niet alleen in de muziek, maar bijvoorbeeld ook in onze teksten, die gaan over dingen die we hebben geleerd van het verleden maar ook over waar we heen willen in de toekomst.”

Eve McKing

Met haar heldere en stevige stem weet Eve McKing de harten van ieder publiek te stelen. Of dat nou in een lokale pub is of in een uitverkocht stadion. Eve brengt een combinatie van goed mee te zingen popnummers, country en stevige rock nummers.

 

Eve, die eigenlijk de naam Yvon Mocking draagt, is vastbesloten om haar doel te bereiken: een van de weinige vrouwelijke artiesten zijn die het Alpha stage rockt op Lowlands. Eerst staat ze op het Simone FM New Talent Stage op DMF!

 

Voltage

Voltage, in 2011 opgericht door frontman Dave Vermeulen, is een 70’s rock band uit de regio Eindhoven. De band bestaat uit 4 bebaarde, woeste mannen. Dave, Gijs, Bob en Bart laten zien hoe rock’n roll gespeeld dient te worden.


Geïnspireerd door bands als Status Quo, Rolling Stones en ZZ top zetten de brabanders een energieke mix van strakke shuffles en southern rock neer.Kira Dekker

Kira Dekker is een singer/songwriter uit Groningen. Van jongs af aan speelt muziek een hele belangrijke rol in haar leven, al komt de interesse voor het zelf maken van muziek pas als ze zestien is en van haar opa gitaar leert spelen. Na haar eerste gitaarles van opa is ze eigenlijk nooit meer gestopt met spelen. 

Nadat ze klaar was met school geeft ze zich op voor De Beste Singer/Songwriter van Giel Beelen. Uiteindelijk schopt Kira het tot de laatste 7 kandidaten van het programma.

Toycar Taxi

Toycar Taxi is een vier-mans poprock slagschip zonder genade. Met hun energieke liveshows, onverklaarbaar strakke songs en Facebook-vlogs zijn ze in 2016 omgedoopt tot constant accelererende wals.


Wees niet te laat want Toycar Taxi is klaar om te gaan.


Three of a Kind

Stomende rock, opzwepende rock-’n-roll en vuige pop. Dat is het minste wat je kunt verwachten van de gangmakers van Three of a Kind. Ze gaan van de jaren ’50 en zijn rock-’n-roll, naar de classic rock van de jaren ’60; van Duitse schlagers naar Hollandse meezingers. Bij Three of a Kind weet je een ding zeker, een feestje is gegarandeerd.

De mannen van Three of a Kind waren in februari ook al op MOTORbeurs Utrecht, dus een optreden op Dutch Motorcycle Festival kunnen ze natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan.