Dos Chicas

Dos Chicas serveert sinds 2013 de lekkerste Tex Mex gerechten. Bescheiden gerechten bomvol smaak! Bereid zonder poespas, met liefde en vooral veel plezier. Onze gerechten zoals, burritos, nachos, tacos, quesadillas, enchilladas en tostadas worden geserveerd met homemade guacamole, salsa, pico and crema fresca.

"Simple food, Big flavor" is ons motto !

 

Meat-Up

Wij zijn MEAT-UP Baarn. Een Stalen, 700 kilogram rijdende American Smoker genaamd ‘Betty’. Betty is onze grote liefde wat betreft BBQ, alles wat zij maakt is vol van smaak met een lichte smokey flavor. Dit doen wij met essenhout en niks anders dan essenhout. Het vlees marineren we met een home made dry rub en besprenkelen we regelmatig met Holy Water (jack daniels en Apple juice) om een mooie zoeten en donkere smaak te creëren.

Wij houden van BBQ en onze passie en liefde hiervoor willen delen met de rest van Nederland. Gedreven door smaak en puurheid van producten worden wij enthousiast van de echtheid van BBQ. Echt ambachtelijk low en slow bereid vlees is iets wat niet veel mensen kennen en dat willen wij veranderen!

 

Pancake Fan

Pancake Fan foodtruck serveert verse, eigentijdse natuurlijke pannenkoeken en smoothies. Bij Pancake Fan vinden ze het belangrijk om eerlijk en natuurlijk voedsel te bereiden en te verkopen. Daarom hebben zij ervoor gekozen om ingrediënten van lokale boeren in te kopen via de organisatie Oregional en het biologisch meel waarmee zij hun pannenkoeken bereiden is afkomstig van de Witte Molen. 

 

 

Poffertjes On Tour

Hou jij ook zo van poffertjes? Goed nieuws Poffertjes On Tour is op DMF! Je koopt hier de klassieke poffertjes met suiker, maar er zijn ook meer exotische smaken.                  

"Simple food, Big flavor" is ons motto !

 

Barista Company

Hou jij van goede koffie en thee? Op DMF vind je verschillende vintage koffiebarretjes van de Barista Company. Als echte ‘koffienerds’ hebben zij vanzelfsprekend hun eigen koffie. Deze Single Estate laten ze branden bij Smit&Dorlas, een Nederlandse Specialty Coffee branderij. Het zijn bonen afkomstig uit Brazilië met de smaak van zwarte bes, romige melkchocolade en tonen van hazelnoot. De koffie heeft een mooie balans en komt zowel in de espresso als in de cappuccino mooi tot zijn recht.

Liever geen koemelk? De barista's gebruiken ook Alpro soja of Oatly havermelk.

 

Le Bruns

Na de poffertjes en goede koffie zin gekregen in een lekker vers broodje? Dat kunnen wij ons wel voorstellen, dus natuurlijk is daar ook aan gedacht. Dit haal je bij de gezellige foodtruck Le Bruns.

Van alles is mogelijk en alles is vers. Dus ga jij voor een broodje met verse gerookte zalm, gezond, met brie of verse salades? Dat kan allemaal!  

Friethoes

Bij Friethoes houden ze van friet. Maar dan wel echt vers en liefst van een biologische aardappel. Dat vinden zij het lekkerst. En ook wel zo eerlijk! Want naast friet, houden zij van de natuur. Daarom gebruiken ze bij de productie en bereiding van hun producten zoveel mogelijk verse en eerlijke grondstoffen.

Friet is hun ding, maar ook de sauzen en kaassoufflés maken ze zelf. De producten die ze niet zelf maken, zoals hun biologische kalfsvleeskroket en biologische frikandel halen ze direct bij een biologische boerderij. En dan weet je dat het goed zit.

American Foodtruck en Grill

Hou jij van echte Amerikaanse klassiekers? Dat komt goed uit, want American Foodtruck en Grill was ook op Dutch Motorcycle Festival aanwezig. Ben je benieuwd wat je allemaal kon bestellen?

Denk aan onder andere spare ribs, hotdogs, beef burgers, hot wings en broodjes pulled porc. Dat was moeilijk kiezen!

 

Ik smelt voor jou.. IJSJES!

iksmeltvoorjou staat voor ambachtelijk bereid Italiaans ijs op wielen! Bij iksmeltvoorjou gebruiken ze uitsluitend de beste ingrediënten zonder kleur- en smaakstoffen!

Ze stellen zelf hun, soms unieke, smaken samen, zoals ons overheerlijke "Dom-ijs" (bio) en de onvergetelijke "Totally Nuts". Dit ijs laten ze alleen door de allerbeste ijsbereiders van Nederland maken. Naast heerlijk ijs hebben ze bij iksmeltvoorjou de mooiste ijs-oldtimer foodtrucks en Piccolo ijskarren van Nederland!